سرکه سیب بهترین دارو
یکی از بهترین داروهای خانگی سرکه سیب است، یا بهتر است بگوییم مشکلگشاترین!سرکه سیب، درمان خیلی از بیماریها و مشکلاتی است که برای بدنمان پیش میآید و به همین دلیل نیز هست که قرنهاست به عنوان یک درمان طبیعی، کاربرد دارد.
خواص سرکه سیب از نظر طب سنتی
- برای درخشان تر شدن موهایتان از سرکه سیب استفاده نمایید.
- سرکه سیب چربی سوز می باشد می توانید برای کاهش وزنتان از سرکه سیب استفاده نمایید.
- تمیزکنندهی چند منظوره
- پیشگیری از دیابت
- تنظیم pH پوست
- درخشان کردن موها
- کاهش فشار خون
- از بین بردن بوی بد دهان و سفید کردن دندانها
- کاهش دهنده کلسترول خون
- درمان پسوریازیس
- سمزدایی از بدن
- سرکه سیب به گوارش کمک میکند.
- سرکه سیب گرفتگی بینی را کاهش میدهد.
- سرکه سیب کلیهها را سمزدایی میکند.
سرکه سیب محصولی فراتر از یک چاشنی سالاد محسوب می شود. نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب آنزیم هایی که مسئول تجزیه کربوهیدارت ها هستند را غیر فعال می کند.
نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب آنزیم هایی که مسئول تجزیه کربوهیدارت ها هستند را غیر فعال می کند. از این رو، این محصول از انباشت گلوکز در خون و افزایش شدید قند پیشگیری می کند.
♣ سرکه سیب در نتیجه یک فرآیند تخمیر طولانی مدت کربوهیدراتهایی مانند انگور، چغندر و سیب به دست میآید.
این فرآیند کند و طولانی به منظور حفظ ترکیبات زیستفعال مانند اسید استیک، اسید گالیک، کاتچین، و اسید کافئیک صورت میگیرد. هدف از این فرآیند حصول اطمینان از حفظ ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی در سرکه است.
هنگامی که مدت زمان تخمیر طولانی است، سرکه نوعی شبکه عنکبوتی را توسعه می دهد که ظاهری تیره به آن می بخشد. این نشانه ای از کیفیت بالای محصول بوده و وضعیت ایده آل برای مصرف سرکه سیب محسوب می شود.
سرکه سیب را چگونه مصرف کنیم؟
دو روش برای نوشیدن سرکه سیب وجود دارد. گزینه ساده نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب است اما اگر عطر و طعم آن برای شما بیش از اندازه قوی است، میتوانید آن را در یک لیوان آب، چه سرد یا گرم، ترکیب کنید.
سرکه سیب یک نوشیدنی قلیاییساز است:
به این معنی که مصرف این ماده برای کاهش اسیدیته بدن ایدهآل است و از این رو شرایط بهتری را برای سلامت کلی ایجاد می کند. افزون بر این نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب در روز به پیشگیری از بیماریهای جدی مانند سرطان کمک می کند.
فراموش نکنید که رژیم غذایی با محتوای بالای چربی می تواند PH بدن را اسیدی سازد که این شرایط برای تکثیر ریزجانداران سمی ایده آل است